Grönkålsomelett
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • färsk grönkål
  • 1 olivolja
  • 1 ägg
  • 1 vatten
  • 1 salt
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 granatäppelkärnor1.  Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen. Grovhacka bladen.3. Fräs bladen i olivolja i en stor stekpanna tills de mjuknar.4. Vispa samman ägg, vatten, salt och nymald svartpeppar.5. Om stekpannan tål ugn kan du göra omeletten i stekpannan. Eller häll över kålen i en form cirka 18x25cm, klädd med bakplåtspapper. Häll över äggsmeten och ställ in pannan eller formen i ugnen. Låt steka i ugnen 20-25 minuter tills äggsmeten stannat.6. Skär upp i bitar och strö över granatäppelkärnor. Den är god att servera ljummen eller kall.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.