Chiagröt med nötter. Starta dagen men en härlig chiagröt. KampanjerJunikampanjerSolskyddskampanjAlpha Plus - BonusproduktSmoothiekampanjWalden Farms -10%Urtekram kryddor - 15 %Fyndhörnan
Hittade detta recept hos Ulrika (Bakverk och Fikastunder) och då jag fullkomligt älskar mannagrynsgröt, vanilj och kardemumma så kände jag att detta var något som jag var tvungen att prova
Mannagrynsgröt, det åt man ju som liten. En slät mild gröt som jag åt med kanel & socker på. Min pappa gjorde smörbrunn, solöga, en stor smörklump i mitten av gröten som fick smälta
Havregrynsgröt. Att äta havregrynsgröt gynnar både kroppen och knoppen på många sätt. Tycker man att gröt är tråkigt så kan man blanda i hackade äpplen med kanel under kokning så smakar det som äppelpaj, toppa med massor av goda bär och frön, testa klicka i jordnötssmör så får du en nyttig och bra fettkälla också eller testa toppa med var du nu tycker är gott
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Under tiden gröten kokar så skala bananen och skiva den i bitar. När gröten är fast och allt vatten har kokat in (tar ca 3 minuter) så häll upp gröten i skålen med blåbären i
Gammal hederlig gröt i ny somrig tappning. Havregrynsgröt är ett jättebra frukost- eller mellanmålsalternativ tack vare havregrynens innehåll av fibrer, långsamma kolhydrater, mineraler och proteiner
Rör hela tiden så att gröten inte bränner fast. Du behöver. 1 dl havregryn 1,5 dl vatten1 dl mjölk (valfri)1/2 krm saltCa 1/2 tsk kardemummaCa 1 tsk kanel1 tsk krossade eller hela linfrönGör såhär