Varma blåbär & hallon. Servera med bär, fet kokosmjölk, passionsfrukt och kiwi. Ät den med lite nötsmör eller ha chiafrön i smeten för att boosta den med ytterligare energi och göra den mer mättande
Jag har ätit tunnbröd till frukost i flera veckor nu så jag kände att det var dags att variera mig lite Därför lyxade jag till det med min favoritgröt - chiagröt
Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme. Speciellt med mogna bananer i. Ingredienser 1 portion1 banan2 ägg1 krm ekologiskt vaniljpulver1 tsk smörGör så härMosa bananen med gaffel i en bunke
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Jag har tidigare lagt upp recept på en äggfri variant och på banan & chokladpankakor
Servera med t ex lönnsirap. Bananpannkakor4 port2 msk smör1 ägg2,5 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 msk socker2,5 dl mjölk1 mogen bananSmält smöret och vispa snabbt ner ägget (se till att ägget inte stelnar)
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.