Då bullarna serveras så pudra med florsocker. Ställ bullarna att jäsa i ca 30 min. Pensla de färdigjästa bullarna med ägg och grädda dem i mitten av ugnen i ca 7 min
Jösses som det snöar här i fjällen just nu, det bara fullständigt öser ner och man ser inte många meter framför sej, på det så blåser det ganska hårt och strömmen kommer och far hela tiden
Väldigt goda (jag fick smaka en iallafall) och verkligen pizzakänsla över bullarna. Blanda passerade tomater och kryddorna, krydda gärna ordentligt då det är lite sås som ska smaksätta stora bullar
2) Under tiden som degen jäser kan du ta och förbereda ingredienserna du har tänkt att ha i pizzabullarna. 5) När bullarna är färdigjästa ska du bara pensla bullarna med ett uppvispat ägg, och sedan strö över lite pizzakrydda innan dem ska in i ugnen i ca 12-15 minuter
Sätt ugnen på 175 grader. Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper. Bred ut creme fraiche och fördela ädelost, grovhackade nötter och rivet citronskal över
Ställ bullarna i en smord muffinsplåt eller lägg på plåtar i dubbla formar alt fasta/hårda formar. Blanda färskost, rumsvarmt smör, vaniljsocker och vatten, och glasera de varma bullarna