Det går jättebra att förbereda gratängen och sen bara toppa med ost och göra klart den i ugnen sen. Jag gjorde gratängen i portionsformar, (ni vet min förkärlek för dom ) men det går givetvis bra att ha gratängen i en stor form med
Gillar du inte ädelost så prova med feta eller chévre. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
5 dl Mjölk 140 g ädelost 1 dl Valnötter Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser Pajskal 125 g Smör 3 dl Vetemjöl 3 msk Vatten 150 g färsk grönkål 1 st stor gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk Olivolja 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar 3 st Ägg 1
Blanda olja och vinäger, smaka av med salt och peppar och vänd ner alla ingredienser utom osten. Skala apelsinerna med en kniv så att fruktköttet blir synligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.