Skaldjurslasagne
Mat och odla
Mat och odla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 st humrar
  • 3 dl strimlad purjolök
  • ½ citron
  • 1 squash i tunna skivor
  • 1 tomat i tunna skivor
  • salt och peppar
  • 500-700 g grovhackade
  • 1 st grovhackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • olivolja till stekning
  • 2 burkar krossade tomater
  • 1 dl skaldjursbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 1 msk timjan
  • 2 msk farinsocker
  • Bechamelsås
  • 3 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 3 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 lagerblad
  • 2 hela dillkvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.