Har man inte tid att stå vid spisen men är sugen på risotto, då kan jag tipsa om ugnsbakad risotto. Den sköter sig självt och du har tid för annat under tiden
Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marinerad fläskfilé och en grön örtsås. Köttet blev otroligt mört och saftigt och i kombination med örtsåsen blev det bara klockrent
Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen