Tahini, Hummus & Tabbouleh med matvete
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl
  • 2 dl skalade sesamfrön
  • 1-1,5 dl olivolja
  • 1 krm salt
  • 500 g kokta kikärtor
  • 4 msk tahini
  • 1-2 vitlöksklyfta 1 citron, zest och juice
  • 1 tsk flingsalt
  • 0,5-1 dl vatten
  • 300 g bladpersilja
  • 2 dl matvete
  • 1 röd paprika
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 salladslökar eller en liten rödlök
  • 1 dl finhackad färsk mynta
  • 2 citroner, juice och zest
  • 1 dl dl olivolja
  • 1 grönsaksbuljongtärning flingsalt & grovmalen svartpeppar
  • här har det även adderats avokado, sallad och lite solrosfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.