Jag testade ett nytt bröd som blev väldigt, väldigt gott. Enligt originalreceptet, som kommer från Anna Bergenströms kokbok, ska brödet innehålla valnötter eller hasselnötter, men jag hade inga nötter alls hemma och tog mandel istället
Igår blev det flera olika sorters bröd bakade som jag sen frös in. Detta brödet har jag ju gjort flera gånger innan och är ett supergott bröd med frön eller nötter i
Vilka bröd man få då. Gör två avlånga bröd som rullas i sesamfrön och in i ugnen på 260 grader i 10 minuter, sänk värmen till 180 och grädda 30 minuter till
Vad säger ni, visst kan det väl vara på tiden att bloggen börjar bjuda på lite bröd. För att vara ärlig så har jag inte bakat så värst många bröd i mitt liv, men det är något jag verkligen vill ändra på
Ett mycket gott bröd med massa nötter som blir extra saftigt pga av skållningen. Skållat grovt bröd. Alternativ gör detta tidigt på morgonen och gör brödet på eftermiddagen