Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. 2 dl brödsirap. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Det här goda brödet är supergott att äta till kräftor med en god kryddost eller brännvinsost på och vi åt det här brödet när vi hade min mans bror med fru över på middag i söndags
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Särskilt gott är det så klart precis när det tagits från ugnen och smöret smälter på mackan. Jag har länge tänkt baka detta goda bröd men det blir aldrig av
Detta brödet har jag ju gjort flera gånger innan och är ett supergottbröd med frön eller nötter i. Igår blev det flera olika sorters bröd bakade som jag sen frös in
Klicka ner degen i en oljad och bröad ( med havregryn) avlång brödform på ca 1,5 liter. det går åt två brödformar då receptet är för 2 limpor 4 dl havregryn (helst fiberberikade)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.