Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Kassler är gott både till vardags och fest och här kommer receptet. Idag frågade jag min chef om det fanns någon möjlighet att ta semester imorgon och det funkade
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Igår hade vi besök av en familj som vi lärde känna när vi bodde i Bagarmossen. Vi skulle bjuda på mat som tack för att de hade hjälpt oss när vi flyttade, dessutom är det trevligt att träffa dem och snacka skit