Inkokt makrill med dillsås Skölj fiskfiléerna och dela dem i tre bitar. Koka upp vattnet med salt, lök i bitar, lagerblad, dill, peppar och ättiksprit i en kastrull Hemmets Journal
Den bästa köttfärspajen någonsin Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami www.matklubben.se
Färsbiffar med kapris och gratinerad spetskål 1. Koka upp saltat vatten i en stor gryta till kålen. Sätt ugnen på 225°. 2. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap Svt
Amerikanska pannkakor Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke. Rör ner filmjölken eller yoghurten, ägget och smöret Matglädje
Kalkon i äppelcidersås Kalkon är inget jag tillagar så ofta så jag googlade friskt för att hitta ett recept till den biten kalkon jag hade i kylen Mumsfillibaba!!!