Receptbok

Receptbok

  • 10 Recept
Inkokt makrill med dillsås

Inkokt makrill med dillsås

Skölj fiskfiléerna och dela dem i tre bitar. Koka upp vattnet med salt, lök i bitar, lagerblad, dill, peppar och ättiksprit i en kastrull
Den bästa köttfärspajen någonsin

Den bästa köttfärspajen någonsin

Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor

Blanda mjöl, socker, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke. Rör ner filmjölken eller yoghurten, ägget och smöret
Kalkon i äppelcidersås

Kalkon i äppelcidersås

Kalkon är inget jag tillagar så ofta så jag googlade friskt för att hitta ett recept till den biten kalkon jag hade i kylen