Idag är det kanelbullens dag. Jag valde att bjuda på no-bake protein kanelbullekex. No-bake betyder att man behöver inte grädda dem i ugnen och de här går faktiskt jättefort att laga, förutsatt att man har alla ingredienser hemma
Idag är det Picknickens dag. En av de godaste baguetter jag vet är Skagenbaguetten. Den godaste jag har ätit hittills är på ett kafé i Jönköping där jag är uppvuxen
Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Märkligt, eftersom jag tycker att jag faktiskt städar ut mina kryddor ibland. Det har varit mycket som hänt under den senaste tiden med visningsstädning, visningar, budgivning och möte för försäljningen
Jag hade avokado, olivolja, lite citron, basilika och himalayasalt på mina mackor. Apropå favoritbröd. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
Nu känner jag mig minsann mallig. Efter flera ihärdiga försök och mycket experimenterande i köket har jag lyckats skapa ett glutenfritt brödrecept som både smakar och ser ut som traditionella finska rågbröd
Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. )8 bitar. 90 g havregryn250g havremjöl eller bara havregryn 1 knapp msk kokossocker2 tsk bakpulver1 msk fiberhusk50 g kall kokosolja300 g havremjölkBlanda allt väl i en bunke, låt stå i 15 min
Oftast använder jag nästan aldrig recept som innehåller mjölmix. Men nu har jag testat ett recept som innehåller mjölmix och då är det ju även bra att ha en mjölmix
Coca de massana. äppelkaka som Katalonien med lite anis i. Ingredienser. 3 ägg. 150 gr råsocker. 1,5 dl mild olivolja / rapsolja/ eller häften av varje