På sommaren går grillen varm här hemma och det är alltid roligt att hitta nya favoriter. Här är en. Jag utgick från ett recept i Woman and Home Good Food, men ändrade lite för att allergianpassa
Pensla en liten långpanna, 20x30 cm, med litet matfett och klä formen med bakplåtspapper. Dela 3 av äggen i gulor och vitor, och blanda potatismjölet med bakpulver
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på. Jag gjorde detta recept som jag hittade i Zetas broschyr "Mat för minglare" när vi hade kalas för dottern härom helgen
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Gulaschsoppa med köttfärs. 2015-10-06, 21. 09. En ny favorit. Denna soppan blev riktigt, riktigt god. Hade kunnat laga den till middag imorgon igen om jag fick, haha
Foto. Theres Lundén. Då och då behöver man lyxa till med en eterätt. Den här efterrätten är ett italienskt påfund med särskilda kex doppade i starkt kaffe som täcks med en röra av ägg, mascarponeost och marsalavin
Idag passade vi på att ta bort gräs mellan plattorna vid växthuset, det bästa vore om man tog bort det tidigare innan det blev så mycket… det sitter som berget
Igår åt vi så himla gott att jag måste tipsa er. Dessa lammfärsjärpar eller cevapicici som det kanske egentligen heter var supersmarriga tillsammans med sallad och en vitlökssås i orientbröd eller libabröd
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe