En ny vecka är här och som vanligt är det mycket på gång och roliga saker att se fram emot. Till att börja med ska vi in till Stockholm idag för att kolla på tärnklänningar till syrrans bröllop i sommar
Det gick plötsligt upp för mig när jag för ett tag sedan utvärderade varför jag egentligen håller på med det här matbloggandet, att jag egentligen aldrig har kategoriserat några recept här på bloggen som vegetariska
Vegetariska frikadellerDetta är det bästa receptet jag har testat på vegetariska "kött"-bullar. En favorit både hos vegetarianerna och köttätarna i familjen
I min hög med sparade recept, har jag hittat det här receptet på vegetarisk lasagne. Det fanns med i en tidning som hette Gott & grönt, som gavs ut för hundra år sedan
Ibland händer det faktiskt att jag blir sugen på vegetariskt. Jag som är en riktig köttätare. men den här tiden på året när det finns mycket zucchini, aubergine, paprika och tomater så tänker jag att jag inte behöver äta kött vareviga vareviga dag
Nu har ju föralldel inte soldagarna trängts med varandra den här sommaren - i alla fall inte i mina trakter - men vi hoppas det blir fler av dem, och då gäller det att passa på och utnyttja soltimmarna
Vilken helg. Vårbal, Eurovision och igår, VM-guld i ishockey. Det enda jag har att klaga på kan väl vara antalet sömntimmar men det är smällar man får ta
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
. #OMG vad man kan göra med den röda betan hörrni. Blir man inte glad av att äta rödbeta så säg. Proppfylld med C-vitamin, den renar blodet, ökar syreupptaget i blodet, bildar röda blodkroppar, rensar tarmar, avgiftar levern och gallblåsa från toxiner – Rödbetan är faktiskt en av de absolut nyttigaste grönsakerna som vi har
Under vår vistelse i NY så utforskade vi nyfiket matutbudet i kvarteren runt vårt Bed & Breakfast. En sen kväll stapplade vi oss till Mimi’s Hummus för att smaka på lite marockansk mat