Nu ska ni få ett sånt där enkelt recept igen. Mannen i huset sa att detta var det godaste brödet jag bakat någon gång och tillade att det var top tre utan veta vilka de andra två är
Här kommer beskrivningen på mina suveräna tomatbrushetta som jag bjöd på som apetizers. Lördagsmiddagen bjöd på grillning med chicken souvlaki (kycklingspett med grönsaker), mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Jag blandade både grahamsmjöl och durum och vetemjöl i mina bröd super gott. Man gör egen juice i sin råcentrifug och river äpple på rivjärnet och har i degen smaken går inte att beskriva den måste upplevas
1. fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör. 2. späd buljongen i lite vatten i grytan & häll i matlagningsvinet låt puttra lite
För några dagar sedan kom ett paket från EWALIE med godsaker. Bland annat en Müslimix. Müslimixen innehåller Havregryn av rent havre*, Pumpakärnor*, Sesamfrön*, Cashewnötter*, Mandel*, Hyvlad Kokos*, Solroskärnor*, Råsocker*, Kanel*