Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med ananasen. Strö över kokos. 1 dl kokos. Häll smeten i en form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper
Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter. Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Ringla över rikligt med grillolja. Servera med ris och sallad. När 10 min av tiden i ugnen är kvar tag ut formen och fördela créme fraichen mellan kycklingbitarna , vill man ha en fastare sås kan man reda med lite mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.