Hej på er,. Nu tänkte jag faktiskt att det var dags för ett litet skaldjursrecept. Vi åt detta som förrätt för ett par veckor sedan men det funkar även utmärkt som lättare middag med några rejäla bitar vitlöksbröd
23 Jan. 20. 25. Vitchokladpannacotta med hallonmousse. 0kommentarer. Lite mer dessert. Vitchokladpannacotta. 5 dl grädde1 dl eko mjölk150 G vitchoklad 2 gelantinbladLägg gelantinet i blöt Koka upp grädde och mjölkHäll den varma mjölken/grädden över chokladenRör tills det smält och rör ner gelantinetHäll upp i önskad formSen dekorerade jag med lite hallonmousse som jag hade över efter en tårta och lite färska hallon
Här kommer då sista rätten i farsdagsmenyn, en otroligt god marängtårta. Denna måste ni bara prova. Superenkel att göra och fullkomligt smälter i munnen