Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
Gör så här. Sätt ugnen på 100°. Skär fisken i portionsbitar, salta och lägg i en ugnssäker form. Baka i mitten av ugnen tills fisken har en innertemperatur på 40° eller tills den lätt faller isär
1. Sätt ugnen på 175 grader. Koka 1 kg potatis. 2. Lägg 2 tsk råsocker, 2 tsk kumminfrön, 2 tsk fänkålsfrö, 1 tsk chiliflakes, 1 tsk salt och rivet skal från 1citron (bara det gula annars blir det lätt beskt) i en mortel
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Ugnsbakad blomkål. Dela blomkålen i fyra delar. Lägg dem i en ugnsfast form. 3. Bryn smöret i en stekpanna tills det är fint gyllene