Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Jag älskar fisk, men tyvärr är jag väldigt dålig på att laga mat med fisk "till vardags". Det går ju att göra den vardaglig, med ett paket fryst torsk eller liknande, och det går att lyxa till den i all oändlighet, genom att välja flera olika färska fiskar och även skaldjur
Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
(Eller gör en vanlig bechamel med smör, mjöl, mjölk och samma kryddor). Supergod snabb lasagne. Lägg pastan i botten av en ugnsform, lägg över köttfärssåsen och avsluta med gräddblandningen
Värm då köttet i en kastrull tillsammans med skyn. supergoda sådana. Igår serverade jag revbensspjällen med kokt potatis och en klassisk ugnsomelett med champinjonstuvning
Och smaka av med lite salt, fiskkrydda och lite cayenne. Runda av med vispgrädde & låt sjuda upp. Serveras genast tillsammans med aioli och ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.