Börja med att skiva champinjonerna (storleken är efter smak) och finhacka vitlöken. Bryn champinjonerna i ganska mycket smör i en stekpanna så att svampen drar åt sig smöret (det får mycket godare smak då) och innan allt smör försvunnit, tillsätt den hackade vitlöken
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Jag har snöat in mig på rullader. ) Denna gång blev det lövbiffsrullader. Mums. Här är receptet på Baconlindade lövbiffsrullader med chilikryddad färskost
Även fast vi har en långhelg framför oss så kan det vara skönt med lättlagad vardagsmat. Köttfärsrätter som tillagas i ugnen är ju bland det enklaste som finns
Söndagsmiddagen har precis avnjutits här hemma. Helgen har gått i rasande fart. Igår var vi iväg hela dagen, en tripp till Jönköping där vi tittade på en bil jag tänkt köpa
Dela biffarna i två delar. Rumstemperera köttet i 1 timme. Gör såserna under tiden. Champinjonsås. Fräs skivade champinjoner i en kastrull med smör tills vätskan är klar
I fredags lagade jag en riktig festmåltid, här kommer receptet för det. Ost- och chilibakade potatisen hittade jag här, och madeirasåsen här fast där har jag modifierat receptet lite (strykt morot)
Hej matvänner,. Jag vill verkligen slå ett slag för färsk kyckling. Fryst kyckling är ju visserligen smidigt att ha i frysen, men den har ofta både vatten och socker tillsatt