Smöra en brödskiva, lägg påäggröraoch knaperstekt bacon. Smält smör i en stekpanna och grädda på medelhög värme under försiktig omrörning tills äggröran stelnat
Smält smöret på medelstark värme i en liten stekpanna, häll i äggblandningen. Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
140 g bacon. 80 g babyspenat. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 140 g bacon 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry 6 ägg 1 dl Kelda® mellangrädde ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 4 skivor rostat bröd 80 g babyspenat
Låt rinna av på hushållspapper. Skala och hacka löken. Knaperstek bacon i en torr het panna. Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme, tills smeten blivit mjukt krämig
I den här kombinationen gifter sig både smaker och konsistenser till en magisk förrätt. Servera omedelbart med anklevermousse, fikonmarmelad och små skivor päron
Varva på spett entrecôte, baconoch halloumi. Här varvades fin entrecôte med baconoch halloumi. Även potatisen enkelt fixat liksom tomathalvorna som åkte med på gallret med lite olivolja, salt och svartpeppar
Kryssa tomaterna på toppen och ställ dem på plåten. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Fördela äggröran, baconskivorna, korvarna, tomaterna och champinjonerna fyra varma tallrikar
Här är ett enkelt recept på goda pannbiffar som serveras med baconoch champinjonsås. Bacon är en tacksam smaksättare för allt kött och om det serveras knaperstekt till en gräddig sås kan det ge en härlig kontrast
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 30 g babyspenat
Stek äggröran i lite smör under omrörning, på medelvärme. Temat var "Jamed Bond" och vi gjorde en tolkning av Ian Flemmings meny vi hittade via en Google-sökning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.