1. Skär fisken i grytbitar om 2 centimeter. Strimla och skölj purjolöken och halvera sockerärtorna. 2. Koka upp och sjud vitt vin, grädde, crème fraiche, vatten och fiskfond i cirka 5 min
Ett underbart gott vitt bröd med en seg och god skorpa. Det är inte allt för klurigt att göra. Antingen använder du en elvisp med vispar eller en assistent med vispen på i stället för degblandaren
Nilla's Kitchen. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
För länge, länge sedan fanns det en liten restaurang här i stan som hette Kelly's som var vårt absoluta favoritställe och vi gick ofta dit och käkade, så ofta så att vi väl får säga att vi var stammisar
Bröd750 g formbröd, 18 kantskurna skivor (Jag använde Pågen Längtan fullkornsråg malt)Äggfyllning6 kokta äggGräddfilVitpeppar, saltPersiljaMosa de hårdkokta äggen, blanda med gräddfil till lagom bredbar konsistens
Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
Gör såhär. Rulltårtan. Värm ugnen till 225°. Klä en långpanna, 30×40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt med elvisp 1 min
Användbart basbrödIngredienser. 4 dl vatten 1 msk fiberhusk1/2 dl rapsolja450 gr mjölmix20 gr krossat bovete25 gr jäst eller 2 tsk torrjäst1 tsk saltI Bakmaskinen
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Hej fina ni. Har ni det bra där ute i julstöket. Har ni fått någon julstämning ännu. Jag kan faktiskt inte påstå att jag har fått någon vidare julstämning ännu