Planerade faktiskt kvällens middag redan i fredags, kors i taket. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
Jag har sagt det förut och jag skriver det igen - jag är kass på att baka matbröd. På Instagram och Facebook läggs tjusiga bilder på hembakade bröd upp, och de är så LÄTTA så LÄTTA att baka
Ingredienser. 1/4 paket jäst. 5 dl vatten. 1 dl filmjölk. 1 tsk salt. ca 13 dl vetemjöl. Gör så här. Rör ihop jäst, vatten, filmjölk, salt och 5 dl vetemjöl
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
I'm in heaven. Detta är sååååå gott och så nära balkanmat man kan komma. Idag kände jag för att laga något från balkan och pljeskavice har jag inte gjort på evigheter