Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås. Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs
Vi fick en riktigt fin bit bog av makens syster och hennes man, Karamåla angus. Benet innehöll massor av märg vilket gjorde den perfekt till en riktigt mustig gryta
När fisken är nästan klar häller du försiktigt på det vita vinet och så steker du klart fisken. Var noga så du inte steker för länge så fisken blir torr
När jag var liten var fisk det värsta jag visste, förutom färdigköpta fiskpinnar. Idag tycker jag om det mesta i fiskväg men just fiskpinnar är fortfarande så himla gott ibland
Vi fortsätter att prova nya recept och denna fiskrätt var en jättegod kombination. Hetta upp 1 msk smör i den använda stekpannan och bryn fisken på medelvärme 1-2 min per sida, eller tills den är klar
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Som vi skrev redan i torsdagens inlägg så är det en hel del fisk som hamnar i våra magar, och tänk att det åter igen i dag serveras fisk här på bloggen