Blanda ingredienserna till pajdegen i en matberedare eller direkt på arbetsbänken. Linda in degen i plastfolie och låt den ligga i kylskåpet ca 1 timme
Hej vänner. 2016 is here. Jag tänker då banne mig inte göra några nyårslöften för den sakens skull. Jag tror inte på nyårslöften, jag lyckas aldrig hålla dem
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
Det här är ett recept som jag längtat efter att få dela med mig av. Jag och Agnes (som är tjejen bakom bloggen Cashewkitchen) har nämligen gjort ett receptbyte där jag nu testat hennes supergoda gröna ärt – & solrosbiffar
God morgon. Hoppas ni har sovit gott. Det har jag, men ändå är jag trött – verkligen supertrött. Kanske beror på min årliga pollenallergi (eller tabletterna jag äter för att lindra kliande ögon rinnande näsa)
Filurade vad jag skulle göra med en öppnad påse grönkål, soppa på kålen åt vi för några dagar sedan och det är ju så himla gott, med ägghalvor och lite bacon på toppen