Börja med att finhacka lök, skiva 3-4 vitlöksklyftor och finhacka chilin. Fräs lök, vitlök och chili i rikligt med olivolja (oljan ska täcka kastrullens botten)
Skär köttet i grytbitar och bryn i olja tills det fått fin färg. Använd en stor gryta. Lägg i lök, vitlök, chili och sidfläsk och bryn ytterligare några minuter
Middag,. Middagstips,. En god potatissallad slår aldrig fel och blir en perfekt lätt lunch tillsammans med några skivor parmaskinka eller annat kallskuret
I lördags så lagade jag som sagt en Boeuf bourgninon för allra första gången och det smakade gott, även om det hade kunnat koka betydligt längre för ännu mörare kött
Nu ska ni få ett riktigt gott LCHF-recept. Ni är en hel del som söker på just LCHF i bloggen och jag hoppas att just detta recept med mozzarellabiffar och blomkålsris kan vara något för er