Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Vid serveringen så lägger du spenaten ovanpå brödet, sedan skinka / lax och ett ägg ovanpå och toppa med hollandaisesås, lite salt och peppar
Jag mixar det medstavmixer för att få smeten slät. Vänd pannkakan, sänk värmen till strax under medelochläggomedelbart på riven ost och skinkskivor eller strimlad skinka
13 ägg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 sötpotatis 1 silverlök 1 röd chili 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 150 g plockad grönkål ½ tsk salt 1 pkt kyld smördeg, ca 250 g 150 g Arla® färskost naturell 100 g Apetina® vitost 3 ägg
Färsk bladspenat fick smälta ner i smörstekt schalottenlök som bottnade kokotterna som på franska heter ramequins, därefter en klick pumpapuré toppat av ett äggmed lite grädde överst för att hålla ägget saftigt
Galettemed chèvre, spenat, tomatoch skinkaJag är väldigt förtjust i galetter efter att ha bott mycket i Frankrike och dessutom jobbat som crêpeskock på ett crêperie i Paris
Lägg den väl avrunnaspenaten, de skalade ägghalvornaoch skinkan på rågbrödet. Sautera allt tills spenaten sjunker ihop och låt därefter spenaten rinna av på ett hushållspapper
Förra tisdagen åt vi en matig omelett som vi tänkte dela med oss receptet av till er. I frysen stod en burk med vad som blev över sist vi hade ärtsoppa här i vårt kök, perfekt, bara att värma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.