Efterrätter

Efterrätter

  • 19 Recept
Mina Favoriter
Fryst hallon- och marängtårta

Fryst hallon- och marängtårta

Ingredienser Portioner. 14 bitar Botten 4 äggvitor 1 tsk citronjuice 2 dl strösocker Hallongrädde 3 dl vispgrädde 200 g frysta hallon 1 dl kvarg (10 %) 2 äggulor 1 dl florsocker Garnering 2 lime (skalet) 1 ask färska hallon Lägg till i inköpslistan
Cheesecake

Cheesecake

3 st ägg 1. 5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 200 g färskost 3 dl vispgrädde 10 st digestivekex ev
Polkagrischeesecake

Polkagrischeesecake

Ingredienser Portioner. 12 bitar Botten 100 g smör 200 g digestivekex Fyllning 2 dl krossade polkagrisar 3 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 3 äggvitor 3 äggulor 2 dl strösocker 200 g färskost av cream cheese-typ Topping 1 dl krossade polkagrisar 50 g vit choklad Lägg till i inköpslistan
Vit chokladmousse

Vit chokladmousse

2 dl Arla® vispgrädde. 1150 g vit choklad. 11 ägg. 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 1blandade färska bär t ex hallon eller blåbär