Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friskasyrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme. - Läs hela inlägget här 4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde. 1/2 dl vispgrädde
En litencharmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
Häll upp moussen i små glas. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftigomrörning
Men den hittade jag intevilket fordrade mig att själv hitta på ett recept, och det är jag oerhört glad över nu i efterhand för denna vaniljcheesecake kvalar faktisktin som den perfekta
Vaniljcheesecake. Måndag igen, tiden flyger fram och vips så är det september. Denna härliga höstmånad där plommon och äpplen hänger på träden, svalare vind blåser in och det är lite mörkt på morgonen vidtidiguppstigning
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.