Perfekt att göra pastasås av den. Visst blir det gärna så att man tittar på den där lilla skinkbiten som ligger kvar i kylen efter jul, vad ska jag göra med den
En fantastiskt enkel, snabb och god vegetarisk pastasås som både barn och vuxna gillar. Hacka rödlöken fint och fräs den i neutral olja på medelvärme tills den är genomskinlig, hacka och lägg i tomaten och låt dem koka ihop sig
Skär purjolöken i strimlor. Skölj dem väl i kallt vatten. Skiva champinjonerna och strimla lövbiffen. Fräs purjo och svamp några minuter i en del av margarinet
Kanske bör man då istället kalla den för pastasås. Jag blir alltid så hungrig när jag lägger ut recept och bilder på mat så nu har jag två alternativ och det är att gå och ta en macka för att orka jobba ett tag till eller så stänger jag ner och går och lägger mig
En pastasås av det lite rustikare slaget, får man nog lov att säga - och därmed helt i vår smak. Jag lägger tveklöst hellre pengar på en sådan här makalös, hantverksmässigt tillverkad korv, än på en trist standardbit oxfilé i ett plasttråg från ICA
Het pastasåspå rostad paprika med pasta, tofu och grönsallad. Denna såsen är en variant på såsen från inlägget med det långa namnet, men med lite chili i och mer paprika
Jag är lite småkär i dom här tunna spagettin från Barilla, en solklar favorit till köttfärssåsen men även till denna snabba pastasås med champinjoner, vitlök, citron och creme fraiche
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.