Surdegsbröd i Crock Pot Dag 1 (morgon). 1100g surdegsgrund av vete eller råg (se ovan). 100g rågmjöl. 200g vatten. 1Dag 1 (sen kväll) www.landleyskok.se
Flatbread med lök och färskost 25 g jäst. 2 ½ dl vatten, 37 grader. ½ msk salt. 1 tsk strösocker mittkok.expressen.se
Åkes eminenta slöbröd 14 dl vetemjöl special, gärna varianten med fullkorn. 10,5 tsk torrjäst. 12,5 tsk salt. 17 dl vatten, knappt www.koket.se
Majsbröd 2 dl (110 g) majsmjöl 2 dl (120 g) vetemjöl 1 msk strösocker 0,75 tsk salt 2 tsk bakpulver 2 dl mjölk 2 st ägg www.recepten.se
Nattjästa frukostfrallor Jäs under natten och baka ut frallorna. Färskt frukostbröd är underbart gott. 12 stycken. 12 g jäst. 3½ dl kallt vatten Farmors mat
Ett fantastiskt gott bröd Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Deg 5 dl vatten , fingervarmt 1 dl mjölk 25 gram jäst , 1/2 paket 2 tsk salt 1 msk honung , eller strösocker 12,5 dl vetemjöl , + mjöl till utbakning Köp receptet www.tasteline.com
4 limpor ankarstock rågbröd Dag 1. Smula ner jästen i en bunke eller burk med lock och rör ut med kallt vatten. Tillsätt rågsikten och rör om receptfavoriter.se
Muffinaccia med vitlök Smula jästen i en bunke. Lös upp med ljummet vatten och tillsätt honung, salt och olivolja. Rör ner 1 dl durumvete och 5 dl vetemjöl special successivt www.koket.se
Kantarell och Bryggbröd För någon Månad sedan fick ni en super glad Kagge när han slevade ut bröd från stenugnen. Nu kommer receptet på brödet The Strange Bakery