Kyckling och "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag. Skär kycklingen i lagom stora bitar och låt bitarna brynas på tillsammans med löken
I dag bjuder jag på en barnvänlig kycklinggryta med goda milda men ändå smakrika smaker. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem, krydda med salt och peppar
Testade att göra rabarberkyckling häromdan. Stek kycklingen i bitar i smör, salta. Lägg över kycklingen. Blanda övriga ingredienser och häll över kycklingen
Het kycklinggryta med chorizo. Strimla kycklingen tunt och fräs i olja tillsammans med hackad gul lök. När kycklingen fått färg så tillsätts slantad chorizokorv, hälten av tomaterna (i halvor) och sambal oelek
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i
Supergod kyckling som jag fick smaka på. Alla kyckling älskare bör testa detta. Lägg i kycklingfiléerna, krydda med citronpeppar och smula över buljongen
Kyckling med citron och parmesan. Dela varje kyckling filé i tre delar, salta och peppra och stek i smör, hacka lök och vitlök och fräs i lite smör, lägg detta i en tjockbottnad kastrull och häll på grädde och fond
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
En jättegod kycklingrätt med asiatisk touch. I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående