Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Smaksätt med sambal och chutney. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Smaksätt med sambal och chutney. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Servera med klyftpotatis och en god sallad. Skär kycklingen i ca 2 cm stora tärningar och bryn dessa. Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta
Blanda matlagningsgrädden ihop med maizenan och vispa väl. Häll sedan i crème fraiche, sweet chili sås, sambal oelek, Kikkoman soja, lite salt, strösocker och svartpeppar
Smaksätt med sambal och chutney. Stöt peppar i mortel till lagom storlek och häll i såsen. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Underbart gott med ett par stänk på basmatiris och med en skvätt Japansk soja. För den medvetna och kräsna är dessa såser mer eller mindre ett måste på tacokvällen
Dock blir den inte stark i smaken eftersom allt blandas ut i matlagningsgrädde och bildar en sås som kyckling, champinjoner och paprika får gräddas i tillsammans med massa färsk oregano
Det var underbart goda och smakade precis som sushi smakar men i bollform. Men Fanny la ganska nyligen upp ett recept på sushibollar med en lime/ingefära/wasabisås på sin blogg som lät väldigt spännande och som jag idag prövade till lunch
En krämig och smakrik sås som man vill äta med sked. Rör ihop såsen och häll över kycklingen. Jag bryner dem i stekpanna i smör (+ salt och peppar), lägger dem i ugnsfast form, häller över såsen (redd med lite Maizena i) och strör över ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.