Kyckling, citron och rosmarin är en fräsch kombination. Lägg kycklingdelar och potatis i en ugnsform. Kontroller att kycklingen är klar genom att sticka en kniv mot benet - köttsaften ska vara klar
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i. Skär kycklingfiléerna i bitar. Stek kycklingen i en panna tills den har fått lite färg
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Tillsätt kycklingen och stek i några minuter tills den nästan är klar. Skär kycklinglårfilé i skivor och bönorna i ca 3 cm bitar. Vänd ner thaibasilika och servera genast med en skål ångande varmt jasminris och limeklyftor vid sidan 500 g kycklinglårfilé. 500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök 2-3 msk röd thai currypasta (beroende på styrka och salthet) 150 g haricots verts 2 tsk fisksås 2 tsk rörsocker 1 kruka thaibaslika 1 lime, i klyftor neutral matolja, att steka i nykokt jasminris, till servering
Häll i citronsaften i kycklingen och därefter dragonen. Lägg kycklingen med bröstet upp i lergrytan. 1 kyckling. 1 kyckling 1 msk citronsaft 2 tsk dragon 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 2 tsk soja 2 msk rasp el
Junis kompis Alba (Min väninna Rebeccas dotter) sov över och hon tog liiiiiiiiite kyckling. Skär kycklingfiléen i skivor och sedan dela öven dem, alternativt köp färdigskivade minutskivor (Kronfågel)