Kyckling. Stek kycklingen på hög värme i lite olja runtom till den fått lite färg. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
Kycklingmarinad. Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott. I samma panna steker du sen skivad vitkål i olja och kycklingspadet
Kyckling. Skär kycklingen i ganska små bitar. Stek kycklingen i omgångar. 600 gram kyckling ( file eller lårfile). Servera med ris 600 gram kyckling ( file eller lårfile)
Servera till kycklingspett, sås och ris. Skär kycklingen i 1 cm breda strimlor. Trä upp kycklingen på spett och pensla på marinaden och låt stå i 15 minuter. Stek eller grilla kycklingspetten ca 3 minuter per sida. 300 g kycklingfilé
När vi reste runt i Thailand i två månader så gick jag på flera matlagningskurser och lärde mig laga fler thailändska maträtter, bland annat kycklingsatay (kyckling i jordnötssås)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.