Kålen. 1. Strimla kålen halvgrovt. 2. Strimla löken fint. 3. Fräs löken och kålen i en kastrull. 4. Häll på grädden och mjölken så att det täcker, ta inte allt på en gång
Sallad. 1. Hacka salladen, tomaten och rödlöken. 2. Riv parmesanen grovt, gärna med mandolin. 3. Skär halloumin tunt och stek tills den blir gyllenbrun
På tok för enkelt, en fryskorv med leverfärs. Men nästa gång ska jag göra egen…så det så. Och såsen…gör en gräddsås och skicka i en 1/2 dl messmör…eller mer
Det är farligt att börja baka med nya ingredienser som kokosmjöl och mandelmjöl. Helt plötsligt öppnar sig en ny värld utanför vetemjölets trygga zon och det är bara att testa på
Foto. Mia hagenmalm. Tänkte fresta med lite dipp framför TV. n ikväll. Bättre än att äta lördagsgodis både för er i sockerutmaningen och andra som vill ha lite nyttigt att tugga på