Mina favoriter

Mina favoriter

  • 14 Recept
Mina favoriter
Cayennehalstrad Röding med Misostuvad Spetskål

Cayennehalstrad Röding med Misostuvad Spetskål

Kålen. 1. Strimla kålen halvgrovt. 2. Strimla löken fint. 3. Fräs löken och kålen i en kastrull. 4. Häll på grädden och mjölken så att det täcker, ta inte allt på en gång
Glutenfri blomkålspizza

Glutenfri blomkålspizza

1. Mixa blomkålshuvudet alt. riv blomkålshuvudet på ett rivjärn. 2. Krama ur så mycket vätska som möjligt från blomkålsrivet
Kebabspett med Kebabsås

Kebabspett med Kebabsås

1. blanda samman alla ingredienser till färsen och rulla köttbullar till den form och storlek du önskar
Marulksfilé med Parmesanaioli

Marulksfilé med Parmesanaioli

4 personer. 6-8 hg Marulksfilé. 8 skivor Serrano skinka. 1 paket haricot verts. Potatisterrin se under Lammytterfilé oktober 2014
HULKEN

HULKEN

 Idag är det söndag och åter igen dags för en ny fruktdrink. Denna gång blev det en grön variant med massor av spenat i
Morotsjuice med ingefära

Morotsjuice med ingefära

Idag är det två veckor sedan jag vaknade med halsont och alldeles matt och ynklig. Hade ingen aptit alls men var ändå hungrig
Härlig äppelkaka med mandelmjöl och kokos

Härlig äppelkaka med mandelmjöl och kokos

Det är farligt att börja baka med nya ingredienser som kokosmjöl och mandelmjöl. Helt plötsligt öppnar sig en ny värld utanför vetemjölets trygga zon och det är bara att testa på
Goda röror i repris

Goda röror i repris

Foto. Mia hagenmalm. Tänkte fresta med lite dipp framför TV. n ikväll. Bättre än att äta lördagsgodis både för er i sockerutmaningen och andra som vill ha lite nyttigt att tugga på
Julsallad

Julsallad

Nu är vi hemma igen efter julfirandet i Jämtland. Kylan verkar följa efter oss för nu har den kommit hit och det är minus 30 grader ute
Rödbetskaka med citronglasyr

Rödbetskaka med citronglasyr

En rotsaksvariant på en gammal hederlig sockerkaka eller - om man så vill - en röd variant på en gammal hederlig morotskaka

Pasta med räkor, spenat och pesto

Efter att jag ätit en kanongod pastarätt på Restaurang Vapiano i Stockholm, gick jag hem och försökte rekonstruera receptet