Tina fisken. Täck medtomatbitarna. Lägg den i en smord ugnsfast form. Servera medpotatisoch sallad. Blanda lättcrème fraiche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar
Panerad fiskmedkoktpotatis, ärtoroch denna godasås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Igår stodhemgjordpotatismosochfiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, godsås att servera till - perfekt att göra medpotatisenkokar
Vi körde med en bit lax, men den funkar bra till andra rökta simmare också. rikligt med dill. Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt till fiskoch i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.