En god vardagsmat är makaronilåda, en maträtt som jag växt upp med. Själv lagar jag inte så ofta makaronilåda, men när jag väl gör det undrar jag varför jag inte lagar den oftare
Oh my God vad jag är proppmätt. Hela veckan har jag gått och klurat på en ny rätt med spaghettisquash och äntligen fick jag möjlighet att provlaga den idag
Börja med den picklade rödlöken. Lägg rödlöken i en skål och koka upp övriga ingredienser och rör om. Häll den kokheta lagen över löken och låt svalna ställ kallt minst två timmar före servering
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker