2,5 dl
färsk slätbladig persilja, använd hela kvisten och hacka grovt
½ purjolök,
fint skuren
3 vitlöksklyftor,
fint hackade
olivolja
50 g
färsk babyspenat (ca ½ paket)
10
körsbärstomater
1 paket
ekologisk halloumi, skuren i små kuber 0,5 x 0,5 cm 1 citron, saften
flingsalt och nymalen svartpeppar
¼ tsk
chiliflakes
kokosnötsolja
4. 15 minuter
innan squashen är klar värmer du kokosnötsolja eller olivolja i en stor stekpanna. Tillsätt purjolök, chiliflakes samt en nypa salt. Stek på medelvärme i två minuter, tills det börjar dofta. Häll i den hackade vitlöken och stek i ytterligare någon minut. Häll över löken i en mindre skål.
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda medhalloumi. Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker och tzatziki
4 2 morötter i stavar (2 morötter motsvarar ca 150 g) 1 hackad gul lök 1 msk olja till stekning 2 msk tomatpuré 1 dl torra röda linser 300 g krossade tomater 1 msk konc grönsaksfond 1 tsk honung 2 1/2 dl havre- eller sojagrädde (alt vanlig grädde) 1 tsk torkad timjan 200 g små vita bönor 200 g halloumiost i stavar 1 krm salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.