Efter en helg i Karlskrona med mamma och Tea kom jag hem igår och hade en riktigt slapp söndag. Det är konstigt hur trött man kan bli av att bara vara iväg och ta det lugnt, eller hur
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Testade ett nytt vegetariskt recept igår när Lisa var här på besök, så gott och enkelt. Kommer direkt från ICA, brukar alltid hitta massa matinspiration där
Ljuvligt rosastekt anka i en härligt syrlig citrussås. Hur gott är inte det. Servera med knaprig gyllene hasselbackspotatis, sesampanerad broccoli och ett glas Pinot Noir
Vegetariska biffar är något vi gärna gör när det står vegetarisk middag på matsedeln hemma i det Mårtenssonska köket och vi har provat en del, men vi vill gärna prova flera
snabb avokadopasta med chili, citron och vitlök. Trötta på julmat. I hear ya. Här kommer därför något heeeelt annat, en avokadopasta som med bara ett gräddbyte lätt veganiseras och som dessutom lagas på typ 10 minuter
God morgon eller förmiddag kanske. Beror väl på om man varit uppe ett tag eller är nyvaken. Jag försöker njuta så mycket som möjligt av att sitta hemma och plugga nu