Häll 3-4 cm olja (ungefär 1 liter) i en tjockbottnad gryta (det extra stålet i en tjockbottnad gryta lagrar värmen bättre och friteringen går mycket lättare, men vilket vanlig kastrull går bra, eller wok panna för den delen) och låt bli het
Sallad. 1. Hacka salladen, tomaten och rödlöken. 2. Riv parmesanen grovt, gärna med mandolin. 3. Skär halloumin tunt och stek tills den blir gyllenbrun
Toppa med det du tycker är gott. 1. Mixa blomkålshuvudet alt. riv blomkålshuvudet på ett rivjärn. 2. Krama ur så mycket vätska som möjligt från blomkålsrivet
Jag har tidigare bloggat om fisk i foliepaket ihop med kokosmjölk vilket blir jättegottmen den här gången fick jag inspiration av ett recept ifrån Jamie Olivers nya bok "Mat för hela året" som jag nyligen köpte in
Koka blomkålen tills den är mjuk, häll av vattnet och mixa med stavmixer till önskad konsistens. Häll i Västerbottensosten och smöret, krydda och rör om