Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Deilig gryte hvor du også kan bruke svin, elg, reinsdyr, kalv eller lam i strimler500 g biffkjøtt1 ss smør1/2 ts salt1 knivsodd pepper1 løk2 dl kjøttbuljong2 ts soyasaus1 ts sennep1 ss paprikapulver2 dl lett créme friche2 ss hvetemelskjær kjøttet i strimler og stek i en kjele som er forvarmet på medium varme til kjøttet for en fin farge
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott. Lätt att göra också. Portioner. 2450 g amandinepotatis 2 tsk olja salt och peppar1/2 ask haricots verts (à 150 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)2 skivor rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)1 tsk smör 1/2 krispsallad 1 dl bearnaisesåsSätt ugnen på 225 °C
Nyårsdagen. Vad har ni för planer idag. Som vanligt det här jullovet ska vi nog mysa och ta det lugnt. Gå ut en sväng, äta o fika lite, titta på lite skidåkning, spela nå spel, kanske tittar vi lite på Ivanhoe
Herrrrrrrrrreguuud så gott, som Ranelid skulle ha uttryckt sig. Men det här var verkligen helt super. Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad
Hej mina vänner. Jag pluggar på. Inte lätt alla gånger men jag trivs. Motivation på topp även om kapacitet räcker inte alltid till allt - jobb, studier, barn och mig själv