Som så många andra försöker vi äta lite mer vegetariskt. För ett tag sen gjorde vi den här krämiga grytan med quornbitar, riktigt gott, snabbt och enkelt
Hejsan i stugorna gott folk. Jag tillbringar veckan nere på Skånes nordvästkust och försöker njuta av det lilla solsken som känner för att visa sig mellan molnbankarna
#Meatfreemonday blev en #meatfreetuesday denna vecka. Jag hade inhandlat alla ingredienser till dagens recept och allt var förberett och nedskrivet, men jag hade bokat in ett PT-pass i olympiska lyft med Linda Tham från företaget Allvar före lek på Bosön kl 20
Dessa makalöst goda pestomarinerade quornfiléer bjöd jag på när vi hade matgäster häromsistens. Till de saftiga filéerna käkade vi råkostsallad, majskorn samt en kanongod variant av dubbelbakad potatis (recept kommer)
I det fortsatt kyliga vädret fortsätter vi drömma oss bort till sydligare breddgrader. Dagens rätt har sitt ursprung i Indonesien och lagas traditionellt på kyckling eller fläsk
Krämig morot – och potatissoppa med citron och ingefära. Perfekt värmande och mättande höstosoppa. Har du haft turen att kunna skörda egna grönsaker i år
Vegetariskt. 26 Juni 2016. Vardagsmat,. fritters. Saras fritters med broccoli, blomkål och parmesan. Midsommarhelgen går mot sitt slut och nu är jag ganska färdig med matjesill och potatis för en tid framöver
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums