Jag hade planerat att göra en smarrig kikärtsgratäng, men när jag skulle dra igång med matlagningen märkte jag att alla gratängformar befann sig i vår nya bostad
I går gjorde jag en väldans god soppa på nästan ingenting. Resten av soppan åt jag i dag. Med lite fryst hel spenat och en riven morot som slängdes i när soppan kokade upp
Soppan är busenkel att laga, och gott blir det dessutom. Lite under halva fick bli soppa, och en del blev det paj av och resten är fortfarande i kylskåpet och väntar på att jag skall komma på något kul att laga av den
Recept. Andreas Holm. ons, 2013-07-17 14. 05. 30min. (1). Börja med att fräsa den hackade löken i olja, tillsätt sedan köttfärs och låt fräsa till det fått färg
Servera soppan med bröd. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Mixa soppan med mixerstav och häll i. Häll i 2 st 500 g Kelda toscansk tomatsoppa, 2 tsk salt och ev 1 krm cayennepeppar och låt puttra under lock i 35 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.