Jag tror bestämt att våren fått Let´s dance-fnatt och dansar tango. Två steg fram och ett steg bakåt. Det såg ju riktigt lovande ut för några dagar sedan med vårvärme, solsken, snödroppar och tussilago, men nu har det svängt med besked
Pinterest är min räddare i nöden när jag inte vet vad jag ska laga för mat. Den här enkla rätten från bloggen Cooktoria dök upp häromdagen och den åkte genast upp på min veckomeny
1. Koka upp lättsaltat vatten till gnocchin. Koka enligt beskrivning på påsen, ca 2-3 minuter. Spola gnocchin under kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag
Det finns ett uttryck i Italien som säger Giovedì gnocchi, Venerdì pesce, Sabato trippa. Det kan direkt översättas till torsdag gnocchi, fredag fisk, lördag komage och är ett uttryck som härstammar från Rom och beskriver vad man historiskt sett har ätit dessa dagar - att jämföras med vår ärtsoppa på torsdagar, tacosmys på fredagar och kycklingfest på lördagar
för att vara vegetariskt" det är ju rätt så bra betyg, haha. Ett recept från ICAs matkasse. Perfekt att bjuda på när vi skulle få vegetarian som middagsgäst
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla