Ett väldigt lättbakat bröd dessutom, såvida du har en surdegsgrund att tillgå vill säga. 35 g jäst5 dl vatten1,5 dl surdegsgrund10-11 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl2 dl rågsikt1 tsk salt1 msk neutral oljaGarnering, ex. 1,5 dl surdegsgrund. 1 dl grahamsmjöl
100 g surdegsgrund (jag blandande ungefär lika mycket av vete-, råg- och grahamssurdegsgrund). 135 g grahamsmjöl. 100 g surdegsgrund (jag blandande ungefär lika mycket av vete-, råg- och grahamssurdegsgrund). 135 g grahamsmjöl
Brödet blir lite grövre eftersom det är grahamsmjöl och grovt rågmjöl i. 100 g surdegsgrund (jag blandade råg- vete- och grahamssurdegsgrund). 200 g grahamsmjöl. 100 g surdegsgrund (jag blandade råg- vete- och grahamssurdegsgrund). 200 g grahamsmjöl
100 g surdegsgrund (jag blandade råg- vete- och grahamssurdegsgrund). 100 g grahamsmjöl. 100 g surdegsgrund (jag blandade råg- vete- och grahamssurdegsgrund). 100 g grahamsmjöl
Blanda ihop fint rågmjöl, vatten och surdegsgrund i en separat bunke. grahamsmjöl (ca 6. Dag 1. Klipp fikonen och aprikoserna i mindre bitar och lägg dem i en skål
Tack för inspirationen och surdegsgrunden Henrik och Andy. 2 dl grahamsmjöl. 2 dl grahamsmjöl. Tänk er Sebastien Boudet och Pain de Martin-Martins hemliga utomäktenskapliga kärleksbarn på speed
Vetesurdegsgrund. Rågsurdegsgrund. 100 g vetemjöl, 100 g grahamsmjöl, 50 g russin, 2 dl vatten 45 gr, 1 tsk rumstempererad honung. 150 g vetemjöl, 50 g grahamsmjöl, 2 dl vatten 45 gr. Om du använder all surdegsgrund till ett bak kan du spara 1 dl av fördegen och förvara den i kylen till nästa bak. 100 g grahamsmjöl. 50 g grahamsmjöl
DAG 1 MORGON100 gr vetemjöl100 gr grahamsmjöl50-100gr russin ( jag tog 77gr) blötlagda och mosade jag körde mina med stavmixer1,5-2 dl vatten1 tsk honung. 150 gr vetemjöl50-150 gr grahamsmjöl1-1,5 dl vatten. Mata den en gång i veckan med 1/2dl vatten 45 gradigt och 2 msk vete eller grahamsmjöl. När du använt surdegsgrunden till din surdeg , kom ihåg at ta av 1dl av surdegen som du sparar och använder till nästa bak. 100 gr grahamsmjöl. 50-150 gr grahamsmjöl
Blanda ihop havregryn, grahamsmjöl och salt. Rågmjölet tog slut, så jag ersatte det med grahamsmjöl och en del av solroskärnorna bytte jag ut mot pumpafrön