Surdegsgrund
Karins Spis
Karins Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g vetemjöl
  • 100 g grahamsmjöl
  • 50 g russin
  • 2 dl vatten
  • 45 gr
  • 1 tsk rum
  • gr vi
  • 25 grader Rör
  • 150 g vetemjöl
  • 50 g grahamsmjöl
  • 2 dl vatten
  • 45 gr Rör
  • 1 msk vetemjöl
  • ½ dl vatten
  • 200 g rågmjöl, ca 3 dl, 1 stort rårivet äpple, 1,5-2 dl vatten
  • 45 grader
  • 150 g rågmjöl, ca 3 dl, 50 g vetemjöl, ca 1 dl, 2 dl vatten
  • 45 grader
  • ½ dl vatten och
  • 1 msk rågmjöl
  • 2 msk och
  • ½ dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.