Spenatpaj muskotnöt recept

Spenatpaj

Spenatpaj

Smaksätt med salt, svartpeppar och lite riven muskotnöt. Lägg vetemjöl och smör i skålen till matberedaren med kniven monterad
Spenatpaj med sötpotatis

Spenatpaj med sötpotatis

en gnutta mald muskotnöt. Knäck äggen och blanda med havregrädde, näringsjäst och muskotnöt. Jag älskar internet
Spenatpaj med laxrosor

Spenatpaj med laxrosor

Lägg i spenaten, krydda med muskotnöt samt lite salt och peppar. muskotnöt. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg mandelmjöl och sesamfrön i en bunke
Spenatpaj med örtsmak

Spenatpaj med örtsmak

Riven muskotnöt. Smaka av med salt, peppar och muskotnöt. Riven muskotnöt. Det här är en god paj som passar på buffé och som smakar mycket gott tillsammans med lax
Spenatpaj med fetaost

Spenatpaj med fetaost

Ingredienser Deg 2 dl vetemjöl 0,5 dl grahamsmjöl 0,5 krm svartpeppar 75 gram smör 1 st ägg Fyllning 300 gram bladspenat , färsk och förvälld 3 st ägg 3 dl mjölk 0,5 tsk salt 1 st muskotnöt , nymald 1 krm vitpeppar , grovmalen 100 gram fetaost , grekisk 50 gram salami , hackad Köp receptet
Spenatpaj med valnötter

Spenatpaj med valnötter

1 krm muskotnöt. Lägg mjöl, salt och bitar av smöret i bunken till matberedaren med kniven monterad. Kör samman det till en smulig massa
Spenatpaj med chiliräkor

Spenatpaj med chiliräkor

5 dl skalade sesamfrön 40 g Smör 1 msk Fiberhusk 1 tsk Salt 1 st Ägg Fyllning 1 st gul lök 300 g färsk eller fryst bladspenat     smör till stekning 1 krm muskotnöt 4 st Ägg 2 dl crème fraiche 200 g hårdost Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Spenatpaj

Spenatpaj

muskotnöt. Tina spenaten. Smörj en pajform och lägg ut smördegen, alt färsk pajdeg. Krama ur så mycket vatten som möjligt ur spenaten och lägg det i en skål
Spenatpaj med chiliräkor

Spenatpaj med chiliräkor

muskotnöt. Börja med att dela och kärna ur chilin. Hacka den fint och blanda med räkor, olivolja och lite salt och peppar
Spenatpajer med getost och rosmarin

Spenatpajer med getost och rosmarin

Salta, peppra och krydda med muskotnöt. Färskriven muskotnöt. Förberedelse. Förvärm ugnen till 200 °C (över- och undervärme)
Spenatpajer med getost och rosmarin

Spenatpajer med getost och rosmarin

Salta, peppra och krydda med muskotnöt. Så här gör du. Förvärm ugnen till 200 °C (över- och undervärme). Tvätta och sortera spenatbladen och ta bort sega stjälkar
Lax- och spenatpaj

Lax- och spenatpaj

1 krm riven muskotnöt. Gör pajdegen. Kavla eller tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diametern. Nagga degen med en gaffel och låt den sedan vila i kylen 15-30 minuter

Spenatpaj med fetaost

1 nypa(or) muskotnöt, malen , nymald. 10 - 12 portioner på en buffé. 1. Blanda mjölsorterna med peppar och sedan smöret

Spenatpaj

1 muskotnöt, hel. Kavla 125 g pajdeg (sök pajdeg) och klä en 18 cm vid pajform. Ställ att vila i kylskåpet eller på annan sval plats i 30 minuter
Lax- och spenatpaj

Lax- och spenatpaj

Fräs spenat och lök i lite smör i en stekpanna, krydda med salt, peppar och muskotnöt, lägg upp på en tallrik

Lax- och spenatpaj

5 krm muskotnöt, riven. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen. Kavla ut degen till en rund platta och tryck ut den i en pajform (ca 26 cm i diameter)

Spenatpaj med fetaost

1 nypa(or) muskotnöt. Blanda mjölsorterna med peppar och sedan smöret. Arbeta snabbt in ägget och tryck ut degen i en pajform, gärna med löstagbar kant, 20 - 22 cm i diameter