Recept Från Rå Mat av Linda Persson – Spenatpaj med svamp och muskotnöt
rawfoodbyerica
rawfoodbyerica
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl gula linfrön
  • 1 dl cashewnötter
  • 3 dl mandelmjöl eller torr mandelpulp
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kummin
  • 2 tsk näringsjäst
  • 2 msk olivolja
  • 4 msk vatten
  • 1/2 dl soltorkade tomater
  •  
  • Spenatfyllning
  • 6 dl champinjoner
  • 5 dl spenat
  • 4 msk pinjenötter
  • 1 1/2 salladslök 2 msk tamari
  • 1/2 färskpressad citron
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm rivan muskotnöt
  • en gnutta svartpeppar
  • 1/4 solo vitlök
  • 1 msk psylliumfröskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.